Waarom De Drie Kronen

45 jaar ervaring

Eigen ontwerp en realisatie

De Drie Kronen is gevestigd in een 17 eeuwse langgevel boerderij. Generaal van Staten broek heeft deze boerderij gebouwd in 1665 en hem de naam De Drie Kronen gegeven. De Drie kronen heeft bijna 45 jaar evaring op het gebied van sfeerhaarden en -verwarming, de langste ervaring in de regio. Wij zijn sinds de oprichting van de branchevereniging 't Sfeerverwarmingsgilde al lid en onze monteurs hebben alle opleidingen gevolgd die door de SVG gegeven worden. TevensĀ  zijn wij erkend gastechnisch installateur voor sfeerverwarming (EVIS), voor u een veilig gevoel en het bewijs van ons vakmanschap. Vanaf juli 2019 is de 't Sfeerverwarmingsgilde onder gebracht in deĀ  Stichting Nederlands Haarden- en Kachelbranche afgekort NHK.

Onze monteurs zijn zeer vakkundig op het gebied van bouwen, gasaansluitingen en electra. Hierdoor kunnen wij de bouwwerkzaamheden verder uitbreiden tot kleine verbouwingen. Wij werken samen met de beste vaklui voor het vervaardigen van wandmeubels en plateau's op het gebied van natuursteen, hout of staal. Tevens kunnen wij het stucadoren voor u regelen. Samen zorgen wij ervoor dat er in zo'n kort mogelijke tijd met zo min mogelijk hinder een mooi stukje interieur gerealiseerd wordt.

Monteurs Lammers Helmond.jpg Haard aan hoogwerker

Elk idee voor een haardpartij wordt in 3D uitgetekend in de ruimte waar u een haard wenst zodat u een realistisch beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Het idee wat u in uw hoofd heeft kan op een tekening totaal anders over komen. Wij kunnen u met ondersteuning van beeld uitleggen waarom je voor het ene ontwerp kiest en niet voor het andere.

Hieronder ziet u enkele voorstellen. Onder projecten vind u ook voorbeelden met ontwerp en resultaat. Wekelijks kunt u via onze facebookpagina nieuwe ontwerpen en foto's van het resultaat bekijken. Als u ons liked wordt u elke week verrast met nieuwe foto's van ingebouwde haarden.

Matrix 1050 650 II ontwerp GP 85 50 RD ontwerp View Bell Derby ontwerp

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl