Waarom De Drie Kronen

50 jaar ervaring

De Drie Kronen is gevestigd in een 17 eeuwse langgevelboerderij. Generaal van Staten broek heeft deze boerderij gebouwd in 1665 en hem de naam De Drie Kronen gegeven. De Drie kronen heeft al 50 jaar ervaring op het gebied van sfeerhaarden en -verwarming, de langste ervaring in de regio. Wij zijn sinds de oprichting van de branchevereniging 't Sfeerverwarmingsgilde al lid en onze monteurs hebben alle opleidingen gevolgd die door de SVG gegeven worden. TevensĀ  zijn wij erkend gas technisch installateur voor sfeerverwarming (EVIS), voor u een veilig gevoel en het bewijs van ons vakmanschap. Vanaf juli 2019 is de 't Sfeerverwarmingsgilde onder gebracht in deĀ  Stichting Nederlands Haarden- en Kachelbranche afgekort NHK.

Onze monteurs zijn zeer vakkundig op het gebied van bouwen, gasaansluitingen en electra. Hierdoor kunnen wij de bouwwerkzaamheden verder uitbreiden tot kleine verbouwingen. Wij werken samen met de beste vaklui voor het vervaardigen van wandmeubels en plateau's op het gebied van natuursteen, hout of staal. Tevens kunnen wij het stucadoren voor u regelen. Samen zorgen wij ervoor dat er in zo'n kort mogelijke tijd met zo min mogelijk hinder een mooi stukje interieur gerealiseerd wordt.

Al onze haarden en kachels voldoen aan de strenge EU Eco norm en zijn TNO getest.

Monteurs
Unica open gashaard Bellfires
Lammers Helmond.jpg
View Bell Derby Bellfires
Haard aan hoogwerker
View Bell XL Bellfires

Elk idee voor een haardpartij wordt in 3D uitgetekend in de ruimte waar u een haard wenst zodat u een realistisch beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Het idee wat u in uw hoofd heeft kan op een tekening totaal anders over komen. Wij kunnen u met ondersteuning van beeld uitleggen waarom je voor het ene ontwerp kiest en niet voor het andere.

Hieronder ziet u enkele voorstellen. Onder projecten vind u ook voorbeelden met ontwerp en resultaat. Wekelijks kunt u via onze facebookpagina nieuwe ontwerpen en foto's van het resultaat bekijken. Als u ons liked wordt u elke week verrast met nieuwe foto's van ingebouwde haarden.

BB-P032619.JPG
Ontwerp Vertical Bell Small
Roomdivider large
Ontwerp Roomdivider
EO-P020520.JPG
Ontwerp Matrix 1050 400 I

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Avondopening enkel op afspraak.

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter Instagram

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl
Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/