Referenties

Hieronder kunt vind u foto's en reacties vinden van onze klanten die nu genieten van een sfeervol haardvuur.

Hebben wij onlangs een haard bij u mogen plaatsen? Dan vinden wij het erg fijn als u hieronder een reactie achterlaat.

20240610 142033
reactie
Voor onze verbouwing waren we op zoek naar bijpassende haarden deze hebben we gevonden bij de drie Kronen in boekel . Zeer tevreden zijn we geholpen bij dit bedrijf. En een ruim assortiment.
20240610 140659
reactie
Haard slaap/badkamer.
20240610 135730
reactie
Haard in de keuken
20240610 101524
reactie
Met onze verbouwing hebben we m.b.v. de 3 Kronen onze woonkamer mooi in kunnen richten met deze wandmeubel en elektrische kachel (heel realistisch). Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Img 20240416 Wa0004
reactie
Wij zijn super blij met onze design dielle pelletkachel
Img 0306
reactie
In onze nieuwe bedrijfskantine vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Hierbij staat een huishoudelijke uitstraling centraal. De geleverde elektrische haard voorzien van waterstof geeft een extra warm gevoel aan deze ruimte en komt hierdoor erg goed tot zijn recht. We zijn erg blij met deze haard maar bovenal de geleverde service en snelle montage. Daarnaast kunnen we voor al onze vragen en nodige uitleg terecht bij De Drie Kronen wat erg prettig werkt. Als je het mij vraagt een erg goede service en klantvriendelijkheid!
Img 0041
reactie
Heel erg blij zijn wij met onze Woody air 8 houtkachel. Wij zijn in de showroom erg goed geholpen door de duidelijke uitleg van Til. Levering was veel sneller dan verwacht! Het meedenken en plaatsen van de kachel is erg netjes gedaan door Marco en Lex. Dit was in een paar uurtjes klaar. Na de installatie hebben wij duidelijke stookinstructies gekregen waar we zelf mee aan de slag kunnen. Bedankt!
Img 9499
reactie
Heel blij met deze mooie houtkachel !
Open Haard
reactie
Wij hebben een mooie doorkijk haard in ons buitenverblijf laten plaatsen door de Drie Kronen. Fijne communicatie met Til en Marco en compleet ontzorgt omtrent het plaatsen van de haard inclusief stucwerk.
Img E7377
reactie
Goed en prettig verlopen verkoop- en installatieproces. Wij genieten iedere dag van onze mooie elektrische haard!
Img 20210926 Wa0009
reactie
We waren op zoek naar een doorkijk gashaard. Til heeft ons goed advies kunnen geven en na een 3d tekening waren we super enthousiast. De haard is netjes geplaatst. We raden iedereen de drie kronen aan!
9Ba177A5 9C3F 41C7 9884 Daeb772Bdb8C
reactie
Super blij met onze Barabas kachel gekocht bij en geplaatst door De Drie Kronen. Goed en kundig geholpen in showroom door Til. Geholpen met oplossingen zoeken voor luchttoevoer en luchtafvoer tijdens onze verbouwing. Nu genieten van gezelligheid en warmte. Dank je wel De Drie Kronen.
51E7Fe14 B53C 46D5 B0F6 A95Bc8E431E4
reactie
We zijn heel erg blij met de Bellfire haard en de eiken parketvloer, die we bij De Drie Kronen hebben gekocht. Til is ontzettend behulpzaam bij het maken van een keuze. We mochten zelfs bij een klant gaan kijken. Ook de service bij het plaatsen was helemaal top! Vakmensen zijn het! Bedankt voor het mooie resultaat.
Img 20211221 Wa0008
reactie
Plint nog niet compleet maar super blij met onze nieuwe gashaard, Snelle levering,goede service Kunnen nu met de feestdagen thuis lekker genieten
20211022 210141
reactie
Nog steeds blij met onze gashaard. 10 jaar oud maar nog steeds sfeervol
Image
reactie
Super blij met onze haard. Heel erg bedankt met het helpen van kiezen en de goede service šŸ¤—
20210904 153642
reactie
Erg blij met deze gashaard onder ons afdak. Geeft een heerlijke sfeer en warmte ! Goed geholpen in de showroom, en alles netjes geleverd. Het onderste gedeelte zelf betegeld in plaats van een originele onderkant, ook dit was geen probleem.
20210526 110329
reactie
Blij met onze haard, maakt het huis af!
6D78546C Ec30 4C81 A377 C0F6Ad9877E0
reactie
Ontzettend blij zijn wij met onze houtkachel! Wat een goed advies hebben we gekregen, zelfs nadat ons huis klaar was, is Til bij ons op bezoek geweest om ons tips te geven over het gebruik van de kachel... Kortom, een top bedrijf, dankjewel!šŸ’‹
F9179Eb5 E594 47B9 8057 48Cd83E8157E
reactie
Wij zijn dolblij met onze prachtige gashaard! Het is een sfeervolle blikvanger in onze woonkamer. We genieten iedere dag van de heerlijke warmte.
20201005 192617
reactie
Wij zijn op meerdere plekken geweest om op zoek te gaan naar onze droom. Toen we bij De Drie Kronen kwamen stond daar de haard, exact zoals we het zelf bedacht hadden. We hebben een goed advies gekregen van Til, en prima service door echte vakmannen. Wij genieten nu heerlijk van onze prachtige haard.
E7Ad2E30 C462 44D1 8A1B 2F4C25579953
reactie
Heel blij met onze nieuwe barbas houtkachel! Drie Kronen alweer een knap staaltje werk en ook deze is weer goedgekeurd door onze Trudy! Nogmaals kei bedankt voor de geweldige service wij zitten er weer heerlijk warmpjes bij!! Groetjes Stefan en Susanne
gesloten gashaard Bellfires Vertical Bell Medium
reactie
Prachtige Bellfires Vertical Bell Medium tunnelhaard gekocht bij De Drie Kronen. Perfecte service, zowel advies als prijstechnisch is het echt een aanrader. We zijn ontzettend blij met de tunnelhaard. Deze is geplaatst tussen de woonkamer en keuken waardoor we er veel plezier van hebben en het in beide ruimtes een warme uitstraling geeft.
Jydepejsen houtkachel Elegance
reactie
We genieten volop van ons kachel. We zijn heel tevreden!
Gesloten gashaard Bellfires Derby doorkijk 2
reactie
Super blij met onze doorkijk haard. Heel klantvriendelijk, duidelijke communicatie en erg goede professionele service.
Faber gesloten gashaard Matrix Linear 1050/400 I
reactie
Toen we voor de eerste keer bij de Drie Kronen binnen stapten, hadden we meteen een heel goed gevoel. We werden hartelijk ontvangen en er werd echt de tijd voor ons genomen. We wisten eerst nog niet goed wat we precies wilden en Til heeft ons heel goed begeleid om een keuze te kunnen maken. Nu een aantal maanden verder, zijn we ontzettend blij met het eindresultaat. We willen Til hiervoor nogmaals hartelijk bedanken!
Faber gesloten gashaard Matrix 800/500 III
reactie
Wij zijn erg goed geholpen door de 3 Kronen: het advies en de tekeningen van Til en daarna een prima installatie. Met het eindresultaat zijn we erg blij: een schitterende haard en een prachtig natuurstenen plateau.
Faber gesloten gashaard Matrix 800/500 I Met Sloophout
reactie
We hadden een huis gekocht dat helemaal gerenoveerd moest worden, hiervoor zelf een ontwerp van een gashaard gemaakt. Dit ingediend bij de Drie Kronen, binnen een paar dagen was het ontwerp klaar. Er werd goed meegedacht en er werden zinvolle ideeƫn aangedragen. De haard kon vrij snel geplaatst worden. Tijdens de plaatsing gaf de medewerker nog een advies om de houtwand verder door te laten lopen, zo kwam de haard nog meer tot zijn recht. Achteraf waren heel blij met dit advies en de klus was binnen een dag voltooid. Na afloop werd alles netjes opgeruimd, de service, advies en de gemoedelijkheid was echt geweldig. Niet alleen in de winkel, maar ook het personeel dat de haard kwam plaatsen, het zijn echte vakmensen. we zijn meer dan tevreden met onze haard en hoeven nu alleen nog maar te genieten van dit gezellige vuurtje.
Hout inzethaard Barbas Unilux-6 67
reactie
Helemaal blij met onze prachtige hout kachel! Midden in onze woonkamer is deze prachtige blikvanger gerealiseerd. Het was de bedoeling dat onze kachel het hart zou worden van een gezellige woonkamer, Dit is perfect gelukt dankzij de drie kronen! Met goede adviezen en ideeƫn hebben we samen een prachtig eindresultaat behaald. Nogmaals heel erg bedankt!!
Faber gesloten gashaard Relaxed L Smart
reactie
Na een jarenlange wens van een haard staat hij er eindelijk. Geplaatst door De Drie Kronen in Boekel. Aardige mensen met goed advies, fijne service en een mooi resultaat. Wij gaan veel gezellige avonden tegemoet. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst en bevelen De Drie Kronen zeker aan. Ze nemen alle tijd om te kijken en luisteren naar wat je wensen zijn en maken zo een passend geheel.
Houtinzethaard Barbas Unilux-6 265
reactie
We hebben in onze nieuwbouw woning gekozen voor een hoekhaard. Vanwege de goede ervaringen met De Drie Kronen 15 jaar geleden, zijn we direct daar naartoe gegaan. Ook nu weer werden we voorzien van goede adviezen en is men zeer betrokken bij een perfecte afwerking van het gehaal. Service en advies zijn optimaal met daarnaast een zeer flexibele medewerking tijdens het bouwproces.
350Da6Db Db30 4127 B616 8Bec1E34E333
reactie
Super fijn advies en service! Prachtig ontwerp. Wij zijn heel tevreden, en genieten volop van onze haard.
Gesloten gashaard 3-zijdig
reactie
Hier genieten we iedere dag van
Gesloten gashaard 3-zijdig
reactie
Wij hebben al volop genoten van onze nieuwe gashaard. Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de haard en de service / nazorg. De Drie Kronen is een aanbeveling. Gr. John en Dorien.
Gesloten gashaard Horizon Bell XLrd 2
reactie
Gashaard met avond sfeer verlichting
Gesloten gashaard Horizon Bell XL
reactie
In 2018 hebben we bij de Drie Kronen een Horizon Bell XL-3 gashaard gekocht, nadat we ons bij diverse zaken hadden laten adviseren. We waren vooral overtuigd door de persoonlijke service en het extra meedenken over de complexe oplossing die wij in gedachte hadden. Uit Indonesiƫ hebben we tropisch houten planken gehaald en die wilden we verwerken tussen de muren en de ommanteling, waarin we tevens een TV wilden plaatsen. Aan de achterzijde is een prachtige LED sfeerverlichting aangebracht en dit is het prachtige eindresultaat. Wij genieten elke dag van het prachtige design en zeker in de winter gaat de haard regelmatig aan. Jaarlijks onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden, dus hier gaan we zeker nog lang van genieten
Gesloten gaskachel Faber 65C795F5
reactie
Wij zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk gekozen hebben voor een gaskachel bij de 3 kronen. We hebben hier elke dag plezier en warmte van. Daarbij is het ook een mooie blikvanger in huis. In de winkel zijn we vriendelijk ontvangen en kregen we een eerlijk advies. Ook de service thuis verliep prettig en volgens afspraak. Er werd nauwkeurig gewerkt en gingen met respect om met ons huis. Zeker aan te bevelen!
Gesloten gaskachel Box
reactie
Toen wij zo'n 13 jaar geleden in dit huis kwamen wonen, wilden wij al een gaskachel. Door allerlei redenen kwam het er maar niet van, totdat wij eind vorig jaar, na allerlei firma's bezocht te hebben, terecht kwamen bij "De Drie Kronen". Daar voelden wij ons gelijk op ons gemak en werden door Til van Gurp, de eigenaresse, hartelijk ontvangen. Wij wisten al wel voor welke kachel wij wilden gaan, en bespraken met haar de zogenaamde 'puntjes op de i'. Vandaag is de Belfire gaskachel op zeer vakkundige wijze geplaatst. Fijne, secure monteurs die je graag over de vloer hebt, en wij dan ook overal durven aan te bevelen. Kortom, in alle opzichten een prachtig geleverd resultaat, met uiterst tevreden klanten! En de kachel zelf...., een sierraad in huis! Groetjes, JP en DorothƩ van Boxtel
Gesloten gashaard Matrix 800/650
reactie
na een eerste rondleiding bij de drie kronen, ter oriƫntatie en uitleg, de eigenaresse heeft voor ons een ontwerp gemaakt. Ondanks dat ons huis er nog niet stond schetste dit een mooi beeld van hoe we het wilde en hoe het er uiteindelijk uit zou gaan zien. We waren er direct heel zeker van dat dit de haard was die we wilde. Vorig jaar is deze zorgvuldig geplaatst en hebben we duidelijke uitleg gehad over gebruik en onderhoud. We hebben inmiddels een winter van de heerlijke warmte mogen genieten, maar het is ook een echte blikvanger in onze kamer. We zijn super tevreden over zowel de service als het totaal plaatje waarin de haard verwerkt is!!!
Gesloten gashaard Matrix 800/650
reactie
Meerdere showrooms hebben we bezocht om ons te laten adviseren over een gashaard. Zo ook terecht gekomen bij De Drie Kronen. Til heeft ons te woord gestaan en wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt. Naar aanleiding van dit gesprek is Til bij ons thuis komen kijken wat de mogelijkheden waren. Ze heeft prachtige 3D tekeningen gemaakt. Dit gaf ons een goed beeld hoe het eruit zou komen zien. Het vertrouwen, de vakkennis en de gemoedelijkheid waren voor ons belangrijk om met De Drie Kronen verder te gaan. Het plaatsen van de gashaard en de ombouw er om heen is keurig en netjes verlopen, echte vakmensen! Til en Marco en andere betrokkenen, ontzettend bedankt voor het mooie resultaat, we zijn er heel blij mee!!!
Gesloten gashaard Faber Matrix 1050 650
reactie
Al in onze eerste woning hebben De Drie Kronen een prachtige haard gemaakt. Toen plannen maakten voor hwt ontwerp en bouw van ons nieuwe huis zijn we ook direct weer hiernaar toe gegaan. Zij voelen feilloos aan wat mooi is en wat onze wensen zijn. Het resultaat is prachtig geworden. Zowel de doorkijkhaard in de keuken als de hoekhaard in de huiskamerr. In een woord prachtig! Til en tean enorm bedankt! Service is top! Groet, Erik en Ingrid van den Berk
Gesloten gashaard Faber Matrix 1050 650
reactie
Dit is onze twee gashaard en wederom een geweldige eye-catcher in de woonkamer. Het advies van Til was perfect en ze heeft onze wensen mooi in het eindresultaat opgenomen. Bijvoorbeeld het gebruik van de stenen van ons huis, als dorpel onder de haard. De haard is behangen en we hebben een houten balk als mantel, gekocht bij Frank-Pouwels. Til, dank voor alle goede zorg en mooi afwerking. Groet, Farina & Richard
Houtinzethaard Unilux Front
reactie
Eindelijk hadden we de knoop doorgehakt: we droomden al lang van een houthaard, en die ging er dan toch echt komen. We werden zeer behulpzaam ontvangen door Til, in de showroom bij Drie Kronen. Ze begreep precies wat we zochten (ook qua warmte-capaciteit, etc.). Maar dan: waar in de kamer moest de haard precies komen? Hoe konden we het stucwerk het beste laten maken? Til vond het geen enkel probleem om enkele keren bij ons thuis te komen kijken en mee te denken over het definitieve ontwerp en de definitieve plaatsingsplek. Daarna, de plaatsing: zorgvuldig, netjes en deskundig. Ook over Marco's professionele hulp zijn we zeer tevreden. Sinds de aanschaf en plaatsing kunnen we ook gewoon met vragen bij hen terecht en mochten we zelfs gratis deelnemen aan een interessante informatie-avond over het stoken van een houtkachel. Kortom: wij zijn tevreden!
Gesloten gashaard Faber Matrix 800 500 I
reactie
Tijdens de bouw van ons moderne huis, ontstond de wens extra sfeer te creƫren met een gashaard. Op pinterest hadden we een foto van een haard gezien die de hoogte benadrukte. Met dit idee in ons hoofd zijn we naar De Drie Kronen gegaan. We werden vriendelijk te woord gestaan door Til, de eigenaresse. Ze begreep wat wij bedoelde en kon een mooie 3D impressie maken. De haard is uiteindelijk geplaatst door goede vakmannen die heel secuur en netjes werken. In de lente zijn we in ons huis getrokken en hebben de hele zomer uitgekeken naar het moment dat we binnen bij de haard konden gaan zitten. Eindelijk is de herfst nu aangebroken en verwarmd de haard ons huis heerlijk. We genieten enorm van onze mooie en sfeervolle haard. We kunnen De Drie Kronen dus ook aan iedereen aanraden!
gesloten gashaard View Bell Derby Bellfires
reactie
na een eerste rondleiding bij de drie kronen, ter oriƫntatie en uitleg, de eigenaresse heeft voor ons een ontwerp gemaakt. Ondanks dat ons huis er nog niet stond schetste dit een mooi beeld van hoe we het wilde en hoe het er uiteindelijk uit zou gaan zien. We waren er direct heel zeker van dat dit de haard was die we wilde. Vorig jaar is deze zorgvuldig geplaatst en hebben we duidelijke uitleg gehad over gebruik en onderhoud. We hebben inmiddels een winter van de heerlijke warmte mogen genieten, maar het is ook een echte blikvanger in onze kamer. We zijn super tevreden over zowel de service als het totaal plaatje waarin de haard verwerkt is!!!
Gesloten gas tunnelhaard Bellfires 08
reactie
Toen ons nieuwe huis de mogelijkheid bood om een tunnelhaard te realiseren zijn we ons gaan oriƫnteren bij De Drie Kronen. Til adviseerde ons over de mogelijkheden en modellen en maakte een passend ontwerp, zodat de haard de aandacht zou krijgen die hij verdient, aan beide zijden. De haard werd keurig geplaatst door de vakmannen van De Drie Kronen, en na hun adviezen konden wij de afwerking er omheen realiseren. Enkele weken later volgde er nog een check-up, en een jaar later een onderhoudsbeurt, welke bij de aankoopprijs inbegrepen waren. We zijn erg blij met de perfecte advisering, goede service, afwerking en nazorg van het familiebedrijf, en bevelen hen van harte bij u aan. Wij gaan nog vele jaren genieten van onze prachtige Bellfire View Bell Small tunnelhaard!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Avondopening enkel op afspraak.

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter Instagram

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl
Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/