Service en onderhoud

Als u een haard, kachel of een ander produkt bij De Drie Kronen koopt bent u verzekerd van een goed produkt met juiste garantie die bij dat produkt hoort.

Alhoewel een gaskachel weinig onderhoud nodig heeft wordt door praktisch alle fabrikanten geadviseerd om jaarlijks onderhoud aan de gashaard uit te laten voeren.
Hiermee voorkomt u storingen of ongewenste situaties. U kunt dit vergelijken met jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel. Het is hierbij van groot belang dat een erkend vakman ieder jaar de gas technische werking van uw toestel controleert en reinigt.

Om maximaal gebruiksplezier te kunnen garanderen werkt De Drie Kronen sinds kort samen met Hestia Haarden Service. Zij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van gashaarden. Zij werken volgens de geldende voorschriften en u bent verzekerd van ongestoord stookplezier.

U kunt uw onderhoudsaanvraag direct bij Hestia Haarden service indienen. Wilt u dat wij dit voor u regelen, vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat Hestia Haarden Service contact met u op neemt om een afspraak in te plannen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Avondopening enkel op afspraak.

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter Instagram

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl
Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/