Gesloten gashaard Douglas van Wanders

Project Langenboom

Sfeer zowel binnen als buiten

De gesloten gashaard van Wanders is een type moderne, gesloten gashaard ontworpen door Wanders, een Nederlandse fabrikant van haarden en kachels. Hier zijn enkele kenmerken van deze gashaard:

  1. Gesloten systeem: Dit betekent dat de haard een gesloten verbrandingssysteem heeft, wat zorgt voor een hogere efficiëntie en veiligheid. De verbrandingslucht wordt van buiten de woning aangezogen en de rookgassen worden naar buiten afgevoerd via een concentrisch rookkanaal.
  2. Efficiëntie: Gesloten gashaarden zoals de Douglas zijn meestal zeer efficiënt, wat betekent dat ze meer warmte produceren met minder gasverbruik. Dit kan resulteren in lagere energiekosten.
  3. Design: Wanders staat bekend om zijn moderne en stijlvolle ontwerpen. De Douglas gashaard heeft een strak en eigentijds uiterlijk dat goed past in moderne interieurs.
  4. Gemak: Gashaarden bieden het gemak van eenvoudig aan- en uitschakelen, vaak met behulp van een afstandsbediening. Ze hebben geen as of rook, wat het onderhoud minimaliseert in vergelijking met houtkachels.
  5. Milieuvriendelijker: Vergeleken met traditionele houtkachels, produceren gashaarden minder rook en fijnstof, wat beter is voor de luchtkwaliteit binnenshuis en buiten.
  6. Warmte output: De Douglas gashaard is ontworpen om een efficiënte en comfortabele warmte te leveren, geschikt voor verschillende soorten ruimtes en woonomstandigheden.
20240702 105723
Wanders Douglas
Douglas Langenboom buiten.jpg
Wanders Douglas
Douglas Langenboom buiten dichtbij.jpg
Wanders Douglas

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Avondopening enkel op afspraak.

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter Instagram

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl
Profiteer direct van onze korting en bestel online houtpellets op http://onlinehoutpellets.nl/