Voor iedereen een persoonlijke haard

Haarden met diverse brandstoffen

Bij De Drie Kronen vind u haarden die branden op gas, hout en pellets waarbij altijd een afvoer nodig is. De haarden op  water/electra en ethanol kunnen zonder afvoer geplaatst worden.

Haarden en kachels zijn er in talloze uitvoeringen. Gas, hout, pellets of elektrisch, ingebouwd of toch vrijstaand: mogelijkheden te over. Het kan daarom zomaar gebeuren dat je tijdens je zoektocht naar een kachel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is er Kachels.nl: een online inspiratieplatform voor iedereen die zich oriënteert op de aanschaf van een haard of kachel. 
Matrix 1050-650 III.JPG

Gesloten gashaarden op aardgas of propaan ( flessengas ). Dus ook zonder gasleiding mogelijk. In onze showroom staan de merken Faber, Bellfires en Element 4 en Wanders opgesteld. Daarnaast leveren wij nog diverse andere merken.

Lees meer

Milieu vriendelijk en verantwoord hout stoken begint bij De Drie Kronen. Zowel vrijstaande kachels, als inzet, inbouw en liftdeurhaarden. In front, hoek drie-zijdig of tunnel uitvoering.

In de showroom staan de merken Brunner, Stuv, Barbas, Iron Dog, Wanders en Jyedepesjen. Daarnaast leveren wij nog diverse andere merken.

Lees meer

Lima
Optimyst casette fam. Otten 3.jpg

Electrisch sfeervuur zonder afvoer enkel electra en eventueel water. Hebt u geen mogelijkheid voor een afvoer? Dan kunnen wij toch de sfeer bij u in  huis brengen.

Lees meer

Pellet kachels ook te leveren in  CV uitvoering. De Drie Kronen is sterdealer van Dielle. Deze pellet kachels staan brandend in de showroom opgesteld. U kunt minimaal € 500, = subsidie terug krijgen op een pellet kachel en minimaal € 1.400, = voor een pellet c.v. haard. Kiest u voor een K-Stove pelletkachel? Dan krijgt u nu gratis een terras pellethaard t.w.v. 249, =.

Lees meer 

Dielle Maestrale sfeer

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Maak een afspraak

Klik hier

Social media

Facebook Twitter

Contact

Volkelseweg 8
5427 RB Boekel
T 0492-321595
F 0492-323257
E info@dedriekronen.nl